NIEUW

NU OOK BIJ AMBIANCE SCHOONHEIDSINSTITUUT

CRÈME HYDRATANTE TEINTÉE 190 (SPF 15)

Getinte vochtverzorging voor een natuurlijke, gelijkmatige en stralende teint met BB-factor

Intensieve verzorging met een flinke dosis vocht, met rimpels die gladder zijn, fijnere poriën, mooi gecamoufleerde schoonheidsfoutjes, een fluweelzachte teint, UV-bescherming en een perfecte natuurlijke finish. Hoeveel tijd heb je daar 's morgens voor de spiegel voor nodig? Minder dan 190 seconden! BB-factor is het toverwoord van 190 CRÈME HYDRATANTE TEINTÉE SPF 15 die alleen maar een smalle tube nodig heeft om zeven antwoorden te hebben op de wensen van de moderne vrouw. Vitamine E en squalaan optimaliseren het vochtdepot van de huid, verminderen huidveroudering en zorgen voor souplesse. Linum Alpinum beschermt tegen vrije radicalen, verfijnt de poriën en kalmeert de huid. De perfecte dekkingskracht van deze textuur camoufleert kleine schoonheidsfoutjes, zoals rode vlekjes, pigmentstoornissen of onzuiverheden. De formule is vrij van parabenen.

Voor meer informatie, ga naar: http://www.maria-galland.nl/m2/producten/gezicht/dagverzorging/pr/fluide-hydra-teinte-190.html.

 

Susan Posnick: Hoogwaardige minerale make-up

COLORESSENTIAL®
THE EVOLUTION OF LIPCOLOR

COLORESSENTIAL is een collectie van universele kleuren in berry, pink, red, nude en coral.

Met COLORESSENTIAL combineert Susan Posnick de beste natuurlijke ingrediënten met cutting edge technologie voor een luxe hydraterende lipstick

Voordelen:

 • Elke kleur past zich aan aan de lipkleur
 • Reisvriendelijk met magnetische dop
 • Samengesteld met olijfolie
 • Uitgebreid met vitamine A en E
 • Verrijkt met Paracress, een duurzaam Zuid-Afrikaanse plant met antioxiderende eigenschappen, die voortdurend rehydrateert
 • Bevat granaatappel, een antioxidant die de lippen beschermt tegen vrije radicalen

Voor meer informatie, ga naar: http://www.susanposnick.nl/


Gladskin: Een revolutionaire doorbraak in de aanpak van huidproblemen

Slecht nieuws voor ongewenste bacteriën
Maar goed nieuws voor uw huid

Op uw huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën veroorzaken jeuk, roodheid, irritatie en ontstekingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meederheid van alle huidontstekingen wordt veroorzaakt door de Staphylococcus aureus-bacterie. Bovendien verergert deze veel huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie. De producten van Gladskin zijn de eerste die zich alleen richten op deze bacterie.

Hoe werkt Gladskin?
Met het actieve ingrediënt in Gladskin, het gepatenteerde Staphefekt™ SA. 100, wordt uitsluitend de Staphylococcus aureus-bacterie gedood. Deze bacterie veroorzaakt in heel veel gevallen jeuk, roodheid en irritatie.

Wat doet Gladskin?

 • kalmeert de huid
 • verlicht jeuk en irritatie
 • vermindert roodheid en puistjes
 • voorkomt ontstekingen
 • draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Uit onderzoek blijkt: 86% ervaart minder jeuk, roodheid en irritatie

Voor meer informatie, ga naar: https://www.gladskin.com/nl/.

 

Susan Posnick: Hoogwaardige minerale make-up

COLOREYEDEFINE®
INTENSIFY THE EYES

COLOREYEDEFINE is een dun potlood dat bestaat uit een schuine liner die dun genoeg is om als eyeliner te gebruiken en zacht genoeg om zich te mengen als oogschaduw. Tevens zit aan de andere kant van COLOREYEDEFINE een oogschaduw in de dop met een applicator.

Voordelen:

 • Knoeit niet
 • Kleur die blijft zitten

Voor meer informatie, ga naar: http://www.susanposnick.nl/

Susan Posnick

 

C'est moi

LES ESSENCES: De essentie van luxe huidverzorging

"De huid is een mozaïek van uiteenlopende behoeften, dat met schoonheidsverzorging op maat in stand gehouden kan worden."
Madame Maria Galland

Laat Ambiance Schoonheidsinstituut uw eigen mozaïek maken van uw persoonlijke, schoonheidsverzorging en beleef deze onvergetelijke behandeling.

Met de nieuwe en exclusieve Essences van Maria Galland kan uw schoonheidsspecialiste van Ambiance Schoonheidsinstituut deze zeer persoonlijk aanpassen aan iedere huidzone en zo unieke behandelingsresultaten bereiken, die u niet alleen direct kunt voelen, maar ook kunt zien.

Met LES ESSENCES brengt Maria Galland haar legendarische SOIN MASQUE MODELANT op een nog hoger niveau en stelt ze met de volgende generatie van deze unieke behandelmethode nieuwe normen in de wereld van de schoonheidsverzorging: de Essences worden, afhankelijk van de behoeften van de huid op dat moment, als een mozaïek onder de huidverzorgingsproducten op de verschillende huidzones aangebracht. Zo intensiveren ze de werking en het zichtbare, directe effect.

Om het effect van de behandeling te verlengen, stelt uw Maria Galland schoonheidsspecialiste in een persoonlijk coffret voor u uw eigen kuur samen voor de verzorging thuis.

Maak nu een afspraak voor uw SOIN MASQUE MODELANT behandeling bij Ambiance Schoonheidsinstituut en ontdek de zeven essentiële voordelen voor uw schoonheid!

Voor meer informatie, ga naar: http://www.maria-galland.nl/m2/producten/nieuw/les-essences.html

Naar boven