MEDIK8
Resultaat zonder irritatie...

SKIN NEEDLING

De Medik8 Titanium Dermaroller is een handig hulpmiddel met verschillende toepassingen: het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen, waaronder rimpels, littekens (al dan niet door acne veroorzaakt), hyperpigmentatie, cellulitus en striae.

Het is een cilindervormig vat met daarop fijnmechanisch uit titanium vervaardigde micronaaldjes die de bovenste huidlagen doorboren zonder schade of bloedingen te veroorzaken. Dankzij deze uiterst nauwkeurige en minimaal invasieve techniek om gaatjes in de huid te maken, is een veel grotere absorptie mogelijk van Medik8serums en -crèmes of andere producten voor plaatselijke toepassing.

MEDIK8 IS HET EERSTE GROENE COSMETISCHE MERK

- Bio-ingrediënten
- Groene chemiewerking
- 100% zeepvrij
- SLES, SLS en sulfaatvrij
- Geen agressieve reinigingsmiddelen
- 100% parabenenvrij
- FSC goedgekeurde verpakkingen

Nu bij AMBIANCE SCHOONHEIDSINSTITUUT, naast de reinigingen ook de volgende serums:

- Hydr8 B5

Hydr8 B5 is een lichtgewicht en niet vette gel. Het herstelt de vochthuishouding bij zowel droge als vette huidtypes. Dit product bevat Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5, die daadwerkelijk de huid verbetert en vocht vasthoudt, alsmede huidverjonging en wondgenezing bevordert. Hydr8 B5 maakt ook gebruik van de kracht van hyaluronzuur, die in staat is tot 1000 maal haar eigen gewicht in water vast te houden en dus ondersteunt bij het herstel van de vochtarme huid. Deze heldere, olievrije gel transformeert uw huid tot een optimaal vochtniveau en onderhoudt de hydratatie tot 24 uur. Hydr8 B5 absorbeert onmiddellijk, waardoor de huid soepel en zijdeachtig aanvoelt (Medik8.nl).

- C-Tetra

Een revolutionair stabiel vitamine C-product dat ondersteunt bij het herstel van UV-beschadiging. Het helpt bij de opbouw van collageenproductie en het herstelt de elasticiteit en vochtbalans van de huid. C-Tetra bevat 3%Tetrahexyldecyl Ascorbate; dit is viermaal sterker dan elk ander vitamine C-product voor de huid. C-Tetra dringt door in de epidermale huidlaag en kan zelfs onder de ogen gebruikt worden. Het product geeft geen irritatie en droogt de huid niet uit (Medik8.nl).

- Retinol Eye TR™ 10 ml

Retinol Eye TR is een professioneel nachtserum. Een geavanceerd vitamine A nachtserum met een hoog stabiel retinol-concentraat. Retinol Eye is een superieur product voor rond de ogen. Het stimuleert de collageenproductie en voorkomt het verschijnen van rimpels en kraaienpootjes hetgeen leidt tot een zichtbaar jongere huid (Medik8.nl).